Sportsbalm weer sponsor Ronde van Twente

 

SPORTSBALM FOR THE BEST SPORTS FEEL

Iedereen die aan sport doet, weet hoe belangrijk goede spierverzorging is. De juiste verzorging van spieren en pezen helpt je om blessures te voorkomen, beter te presteren en sneller te herstellen na een wedstrijd of training. Daarom gebruiken veel sporters de spierverzorgingsproducten van Sportsbalm.

VEILIG EN NATUURLIJK
Sportsbalm producten zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en stimuleren de natuurlijke processen in het lichaam. Bij het voorgeschreven gebruik zijn de producten volkomen veilig voor mens en milieu.

CONTACT

Sportsbalm wordt ontwikkeld en geproduceerd door het Nederlandse bedrijf HarmelingSports.

HarmelingSports
Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal
the Netherlands
Tel: +31-548 621103
Fax: +31-548 621204
Mail: info@sportsbalm.nl

Wie o wie wordt de winnaar (es) van 1 van deze speciaal voor onze organisatie gemaakte Franse kilometerpaaltjes bokaal

<

Quality Catering is een van de sponsoren van de Ronde van Twente.

Quality Catering is een van de sponsoren van de Ronde van Twente.

Zij zorgen dat het voor de vrijwilligers prima geregeld is.
Onder anderen door ze een warme maaltijd aan te bieden na een hele dag als vrijwilliger te hebben ingezet en de Ronde van Twente mogelijk te hebben gemaakt.

Fantastisch.

Het motto van Quality Catering is “Horeca is onze passie”.

Ieder z’n vak, catering is het onze!
Quality Catering is de flexibele cateraar voor al uw partijen en evenementen. Quality Catering onderscheidt zich met een jonge, persoonlijke en verfrissende aanpak. Wij zijn altijd op zoek naar iets speciaals, iets anders dan anderen. Met onze werkwijze willen we een echte bijdrage leveren aan de sfeer en daarmee natuurlijk aan het succes van elke opdracht.
Wij verzorgen alle denkbare partijen, diners, recepties, feestavonden, personeelsfeesten en evenementen. Alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd, heerlijke hapjes, fantastische dinerbuffetten uit eigen keuken, vriendelijke en professionele bediening en decoratie zoals u het wenst. De ene keer modern en trendy, de andere keer chique en klassiek. Daarnaast kunnen wij uiteraard de gehele verlichting en het geluid van de locatie verzorgen.
Verder info over Quality Catering vindt u op de website: http://www.quality-catering.nl/