SPORTSBALM FOR THE BEST SPORTS FEEL

SPORTSBALM FOR THE BEST SPORTS FEEL
Iedereen die aan sport doet, weet hoe belangrijk goede spierverzorging is. De juiste verzorging van spieren en pezen helpt je om blessures te voorkomen, beter te presteren en sneller te herstellen na een wedstrijd of training. Daarom gebruiken veel sporters de spierverzorgingsproducten van Sportsbalm.
De directie van Sportsbalm wordt gevoerd door  Ralph en Aron Scheppink, wiens opa Arend Scheppink nog de grondlegger is van de huidige Wielerploeg Sunweb.
VEILIG EN NATUURLIJK
De producten van Sportsbalm zijn ontwikkeld met medewerking van topsporters, verzorgers en bewegingswetenschappers.
Sportsbalm producten zijn samengesteld uit 100% natuurlijke grondstoffen en stimuleren de natuurlijke processen in het lichaam. Bij het voorgeschreven gebruik zijn de producten volkomen veilig voor mens en milieu.

TOTALE VERZORGING
Met de producten van Sportsbalm heb je onder alle omstandigheden de optimale oplossing tot je beschikking. Kies de ideale toepassing uit een van de vier Sportsbalm Series:
Red Performance Warming Series
Spierverzorging in natte en koude omstandigheden
Yellow Performance Series
Spierverzorging in milde en warme omstandigheden
Green Recovery Series
Voor een sneller spierherstel
Blue Protection Series
Voor huidbescherming en –verzorging
Meer info is te vinden op de website: www.Sportsbalm.com
CONTACT
Sportsbalm
Energiestraat 19
7442 DA Nijverdal

Tel: +31-548 621103
Fax: +31-548 621204
Mail: info@sportsbalm.nl

Wie o wie wordt de winnaar (es) van 1 van deze speciaal voor onze organisatie gemaakte Franse kilometerpaaltjes bokaal

<

Quality Catering is een van de sponsoren van de Ronde van Twente.

Quality Catering is een van de sponsoren van de Ronde van Twente.

Zij zorgen dat het voor de vrijwilligers prima geregeld is.
Onder anderen door ze een warme maaltijd aan te bieden na een hele dag als vrijwilliger te hebben ingezet en de Ronde van Twente mogelijk te hebben gemaakt.

Fantastisch.

Het motto van Quality Catering is “Horeca is onze passie”.

Ieder z’n vak, catering is het onze!
Quality Catering is de flexibele cateraar voor al uw partijen en evenementen. Quality Catering onderscheidt zich met een jonge, persoonlijke en verfrissende aanpak. Wij zijn altijd op zoek naar iets speciaals, iets anders dan anderen. Met onze werkwijze willen we een echte bijdrage leveren aan de sfeer en daarmee natuurlijk aan het succes van elke opdracht.
Wij verzorgen alle denkbare partijen, diners, recepties, feestavonden, personeelsfeesten en evenementen. Alles natuurlijk tot in de puntjes verzorgd, heerlijke hapjes, fantastische dinerbuffetten uit eigen keuken, vriendelijke en professionele bediening en decoratie zoals u het wenst. De ene keer modern en trendy, de andere keer chique en klassiek. Daarnaast kunnen wij uiteraard de gehele verlichting en het geluid van de locatie verzorgen.
Verder info over Quality Catering vindt u op de website: http://www.quality-catering.nl/